Tiedotus

Lippukunnan tiedotuksesta vastaa tiedotusvastaava.

Lippukunnalla on oma Facebook-sivu, jonne päivitetään lippukunnan tuoreimpia kuulumisia, sekä ryhmä, jossa jutellaan asioista ja muistutellaan tulevista tapahtumista.

SÄHKÖPOSTILISTAT

Ryhmien oma tiedotus kulkee pääasiassa lasten vanhemmille suunnattujen sähköpostilistojen kautta. Jokaiselle ryhmälle on oma listansa. Mikäli jostain syystä et ole vielä oman lapsesi ryhmän sähköpostilistalla, kannattaa asiasta kysellä omalta ryhmänjohtajalta tai sihteeriltä (sihteeri ät lista.terte.partio.net). Sähköpostiosoitteet eivät päivity jäsenrekisteri Kuksasta automaattisesti sähköpostilistoille, joten ilmoita sähköpostiosoitteen vaihdoksesta aina myös lippukuntaan.

Mikäli sähköpostit eivät tule perille, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio.

Gmail ei oletusasetuksilla ilmoita saapuneista roskapostiksi luokitelluista viesteistä millään tavalla. Tämän vuoksi kannattaa käydä asetuksissa tunnisteet-välilehdellä vaihtamassa roskaposti-tunnisteen asetukseksi ”näytä” tai ”näytä, jos sisältää lukemattomia keskusteluja”. Tällöin vasemman reunan valikossa näkyy, jos Roskaposti-kansiossa on lukematonta postia.

Sähköpostilistojen kautta lähetettyjen sähköpostien joutumisen roskapostiin voi estää Gmailissa lisäämällä seuraavalla tavalla suodattimen:

Kyseinen suodatin kieltää Gmailia siirtämästä roskapostikansioon viestejä, jotka on lähetetty lista.terte.partio.net-loppuisiin osoitteisiin. Vastaava suodatin kannattaa lisätä myös Kuksasta lähetettäville sähköposteille ja sähköpostilaskuille, jotka tulevat partio.fi-loppuisista osoitteista: