Tiedotus

Lippukunnan tiedotuksesta vastaa tällä hetkellä Terhi Tuomainen (terhituomainen ät gmail.com).

SÄHKÖPOSTILISTAT

Ryhmien oma tiedotus kulkee pääasiassa lasten vanhemmille suunnattujen sähköpostilistojen kautta. Jokaiselle ryhmälle on oma listansa. Mikäli jostain syystä et ole vielä oman lapsesi ryhmän sähköpostilistalla, kannattaa asiasta kysellä omalta ryhmänjohtajalta tai sihteeriltä (sihteeri ät lista.terte.partio.net). Sähköpostiosoitteet eivät päivity jäsenrekisteri Kuksasta automaattisesti sähköpostilistoille, joten ilmoita sähköpostiosoitteen vaihdoksesta aina myös lippukuntaan.

Mikäli sähköpostit eivät tule perille, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio.

Gmail ei oletusasetuksilla ilmoita saapuneista roskapostiksi luokitelluista viesteistä millään tavalla. Tämän vuoksi kannattaa käydä asetuksissa tunnisteet-välilehdellä vaihtamassa roskaposti-tunnisteen asetukseksi ”näytä” tai ”näytä, jos sisältää lukemattomia keskusteluja”. Tällöin vasemman reunan valikossa näkyy, jos Roskaposti-kansiossa on lukematonta postia.

Sähköpostilistojen kautta lähetettyjen sähköpostien joutumisen roskapostiin voi estää Gmailissa lisäämällä seuraavalla tavalla suodattimen:

Kyseinen suodatin kieltää Gmailia siirtämästä roskapostikansioon viestejä, jotka on lähetetty lista.terte.partio.net-loppuisiin osoitteisiin. Vastaava suodatin kannattaa lisätä myös Kuksasta lähetettäville sähköposteille ja sähköpostilaskuille, jotka tulevat partio.fi-loppuisista osoitteista:

Lippukunnalla on oma Facebook-sivu, jonne päivitetään lippukunnan tuoreimpia kuulumisia, sekä ryhmä, jossa jutellaan asioista ja muistutellaan tulevista tapahtumista.

Tervaksentekijät löytyy nyt myös Instagramista!

TAPAHTUMAKALENTERI 2020

KEVÄTKAUSI

ma 6.1. Ryhmien toiminta jatkuu joulutauon jälkeen
la 8.2 Hämeen Partiopiirin talvimestaruuskilpailut Lempäälässä
pe 22. – ti 25.2. Tampereen Partiolaisten talvileiri
huhtikuu Sudenpentujen oma retki
Partioviikko 20.-26.4.
to 23.4. Tampereen Eteläisen seurakunnan partiomessu  Härmälässä
la 18.4. Tarpojat osallistuvat Hämeen Partiopiirin kevätmestaruuskilpailuihin
la 9.5. Sudenpennut osallistuvat Hämeen Partiopiirin sudenpentukisaan Mäntässä
16.-17.5 Leon Lenkki ja Hilkan Kilpa -partiotaitokisat Kangasalla
su 24.5. Hämeen Partiopiirin paraati Tampereella
RETKI- JA LEIRIKIRJEET

TÖKÖTTI

Vuodesta 2012 lähtien lippukunta on julkaissut omaa lehteä, joka sai nimikilpailun päätteeksi nimekseen Tökötti. Lehti ilmestyy noin 1-3 kertaa vuodessa, ja se käsittelee niin menneitä tapahtumia kuin läpi uusimpia uutisia.

Sanalla tökötti on suomen kielessä nykyisin monenlaisia merkityksiä. Ennen aikaan se on kuitenkin tarkoittanut koivusta tehtyä tervaa. Itse sana tökötti tulee venäjän tervaa tarkoittavasta sanasta дёготь, ”djogot” (Lähde: Wikipedia).

Ilmestyneet Tökötit