Rusko -leiri

[Sudenpennut ja seikkailijat.]

Hei sudepennut ja seikkailijat!

Ensi vuoden suurleirille eli finnjamboree Kajolle pääsevät kaikki tarpojasta vanhemmat, mutta ei huolta sillä Tampereen Eteläisen seurakunnan partiolippukunnat pitävät yhteisen kesäleirin, nimeltä Rusko kaikille sudenpennuille, seikkailijoille, sekä myös perhepartiolaisille. Rusko -leiriä pääsemme viettämään 10.-12.6.2022, Vaakaniemen leirialueelle.

Pistäthän siis leirin ajankohdan jo kalenteriin – tarkempia lisätietoja ja ilmoittautuminen tulee vuoden alussa.

Nähdään siis Ruskolla!

— In English

Hello Cub scouts (Sudenpennut) and adventurers (seikkailijat)!

Next summer’s finnjamboree aka nationwide scouts camp Kajo is open for Trackers (tarpojat) and older, but no worries because Tampere southern churches scout groups are organizing an camp called Rusko for cub scouts (sudenpennut) and adventurers (seikkailijat)! Rusko -camp begins on 10th of June and will end on 12th of June. The camp will be held in Vaakaniemi camp ground.

Mark the camp on your calendar now – further information and registration coming in the beginning of the year 2022.

See you at Rusko!

Lisätietoja voit kysyä omalta ryhmänjohtajaltasi.
If you have any questions, please ask your group leader.