Syksyn uusi sudenpenturyhmä!

Ennakkoilmoittaudu mukaan 1-luokkalaisten sudenpenturyhmään, joka aloittaa toimintansa ensi syksyllä!

Mutta milloin ryhmä kokoontuu?

Ryhmän kokoontumisaika ilmoitetaan kesällä.

Voit kuitenkin liittyä jo jäseneksi ja ilmoittaa lisätietoja kentässä kiinnostuksen syksyn uudesta sudenpenturyhmästä (esimerkiksi sanoilla: ”Olen kiinnostunut 2023 syksyn uudesta sudenpenturyhmästä”).

Kuinka partioon ilmoittaudutaan?

Partio aloitetaan liittymällä jäseneksi haluamaasi lippukuntaan eli partion paikallisyhdistykseen. Jotta voit osallistua Tervaksentekijöiden toimintaan, tulee sinun liittyä Partiolippukunta Tervaksentekijät ry:n jäseneksi.

Ohjeet sähköisen jäsenhakemukseen ja sen täyttämiseen: terte.partio.net/jasenyys/

Keneltä saan lisätietoja?

Voit kysyä lisätietoja lippukunnanjohtajalta -> yhteystiedot.