Kohti uusia seikkailuja partiossa!

Kesälomat tulevat päätökseen ja syksy häämöttää jo horisontissa. Myös uudet seikkailut partion parissa odottavat jo ovella!

Ryhmät aloittavat viikolla 35

Ryhmien kokoukset alkavat viikolla 35 (29.8.-4.9.) ellei toisin ole sovittu. Oman ryhmäsi johtaja tiedottaa ryhmäsi tarkemmista aikatauluista ja ensimmäisestä kokouksesta. Ryhmien johtajien yhteystiedot löydät Yhteystiedot -sivulta.

Partiosta harrastus?

Partio on hauska, mukava ja hyödyllinen harrastus, jonka voit aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Tervaksentekijöistä löytyy ryhmiä ensimmäisestä luokasta ylös päin aivan aikuisiin asti.

Vinkkaa partiota harrastuksena tutuille tai liity mukaan, jos et vielä itse ole partiossa!

Lisätietoja partiosta harrastuksena: terte.partio.net/mukaan

Aikuisena mukaan toimintaan!

Vaikka partio on nuorisojärjestö, niin mukaan tarvitaan aikuisia. Aikuisilla on tärkeä rooli harrastuksen ylläpitämisessä. Aikuisena partiossa voit olla mukana ryhmän johtamisessa tai muulla tavalla, kuten kaluston ylläpidossa, toimitilojen kehittämisessä tai mukana lippukunnan viestinnässä! Tapoja osallistua lippukunnan toimintaan on monia ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva rooli lippukunnassa. Järjestämme aikuisille kiitoksena omia aikuisten tapahtumia, retkiä ja leirejä, sekä lippukunnassamme on oma ryhmä aikuisille.

Olethan lippukunnanjohtajaan yhteydessä, jos kiinnostuit! Yhteystiedot löydät täältä.