Partiolippukunta Tervaksentekijät mukana Nuorisopassissa

Partiolippukunta Tervaksentekijät on mukana kaikille Tampereen 7-luokkalaisille tarjottavassa Nuorisopassi-hankkeessa. Syksyn 2020 ajan mukana oli Hervannasta Ahvenisjärven koulu mutta helmikuussa etu laajenee kaikkien yläkoulujen käyttöön! Hankkeen puolesta jokainen 7-luokkalainen voi ladata puhelimeensa Nuorisopassi-appin jonka kautta jokaisella nuorella on 250€/kausi rahaa käytössä appissa lueteltuihin harrastuksiin. Maksu onnistuu näyttämällä appia johtajalle partioon tullessa.

7-luokkalaiset ovat tervetulleita kokeilemaan partiolippukunta Tervaksentekijöiden viikottaisiin kokouksiin kolme kertaa ilmaiseksi. Tämän jälkeen partion jäsenmaksun saa Nuorisopassilla.

7-luokkalaisille on tarjolla partiota

  • maanantaisin klo 18.30-20 (johtaja Aino Niem puh. 040 353 9396)
  • parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30 (johtaja  Iiris Enwald puh. 040 5020562)

Hervannassa osoitteessa Elementinpolku 13 (kerhohuone kerrostalon alakerrassa, Arkkitehdinkadun K-markettia vastapäätä). Korona-tilanteesta johtuen, laita watsupp-viesti/tekstiviesti/soita johtajalle ennen paikalle tuloa tarkistaaksei, että mahdut mukaan nykyisissä 10hlö kokoontumisrajoissa. Ota mukaan maski, heijastin ja lämpimät ulkoiluvaatteet.