Aloitustapahtuma

Syksy on täällä taas ja pääsemme kohta taas harrastamaan partiota! Tervetuloa Tervaksentekijöiden aloitustapahtumaan 18.8. klo 18, Vanhan Etelä-Hervannan koulun pihalla (Elementinpolku 13, kerhohuone takana). Jos olet jo vanha konkari tai uusi tulokas, olet tervetullut!
Ohjelmassa on vaahtokarkkien paistoa, kuulumisien vaihtelua, sekä pihapelejä, joita voi pelata partiokavereiden kanssa. Kutsu mukaan myös partiosta kiinnostuneet tuttusi! Aloitustapahtumassa pääsee tutustumaan kätevästi partioon ja lippukuntaan. Jos on kysymyksiä johtajille, niitäkin voit kysyä.
Lippukunnastamme löytyy ryhmiä moneen lähtöön! Ryhmiä on jokaiselle ikäluokalle, ekaluokkalaisesta eteenpäin. Meillä on myös sisu ryhmä erityistä tukea tarvitseville. Uutuutena syksyllä alkava aikuisten tutustumisryhmä.
Tulethan siis tapaamaan uusia, sekä vanhoja tuttuja! Nähdään tiistaina! 🔥
Aloitustapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista. Kysy lisätietoja ryhmäsi johtajalta. Tapahtumassa ollaan ulkona ja noudatetaan ajankohtaisia korona ohjeita.