#kotikolona

Moi kaikille sinne koteihin! Partio on ollut jo pitkään katkolla ja valitettavasti näillä mennään myös loppukevät. Olemme kuitenkin saaneet hienon uutuuden ja voimme kaikki suorittaa yhdessä  #kotikolona-merkkiä! Tehtävät ovat sähköpostin liitteenä.
Jokaiselle ikäkaudelle on oma määrä tehtäviä, vaikka kaikille on samat tehtävät. Kun olet/ lapsesi on suorittanut tehtäviä niin laita omalle johtajalle esim whatsapp-viestillä siitä tietoa. Merkit tilataan lippukunnan kautta ja ne saadaan jaettua sitten syksyllä kun toiminta taas käynnistyy.  

#kotikolona-merkki on kevään 2020 aikana toteutettava tehtäväkokonaisuus. Merkin saa tehtyään pakolliset tehtävät sekä omalle ikäkaudelleen suunnitellun määrän vapaavalintaisia tehtäviä. Ikäkausittain vaadittavat tehtävät:

  • * sudenpennuilla 5 pakollista ja 5 vapaavalintaista tehtävää
  • * seikkailijoilla ja tarpojilla 5 pakollista ja 10 vapaavalintaista tehtävää
  • * samoajilla ja sitä vanhemmilla 5 pakollista ja 15 vapaavalintaista tehtävää

Kevätterveisin, lippukunnan johtajisto