Tervaksentekijöiden aloitustapahtuma ke 21.8., Tervetuloa partioon -koulutus ke 28.8.

Tervaksentekijöiden aloitustapahtuma järjestetään ke 21.8. Tervaksentekijöiden Hervannan kololla (Elementinpolku 13 / Kerhotila). Tervetuloa poikkeamaan klo 18:00-19:30 välillä ja tapaamaan vanhoja ja uusia tuttuja ja tutustumaan johtajistoon ja kuulemaan syksyn tapahtumista. Lippukunta tarjoaa vaahtokarkkeja, keksejä ja mehua, ja omia nuotioeväitä voi halutessaan ottaa mukaan.

Uudet tulokkaat ja partiosta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan Tervaksentekijöiden lippukuntaan ja partiokoloon, kuulemaan viikkotoiminnasta ja innostumaan! Info-/avajaistapahtuma ei sido mihinkään. Tapahtumassa on mahdollisuus jäsenhakemuksen täyttämiseen.

Aloitustapahtuman yhteydessä järjestetään Kuksa-koulutus huoltajille klo 18:30 ja tarpeen mukaan myöhemminkin. Ota mukaan mieluiten se laite, jolla yleensä käytät Kuksaa. Tilaan järjestetään jonkinlainen langaton verkko, mutta läppärin käyttäjille suositellaan oman langattoman verkon jakamiseen kykenevän laitteen mukaan ottamista. Jos sinulla on PartioID, ilmoittaudu koulutukseen Kuksassa osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=29209 mieluiten etukäteen. Koulutuksessa käydään läpi Kuksaan kirjautuminen, omien ja lapsen tietojen muokkaaminen Kuksassa ja tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tervaksentekijät järjestää Tervetuloa partioon -koulutuksen ke 28.8. klo 17:30 alkaen Pohjois-Hervannassa. Ilmoittautuneille ilmoitetaan tarkempi osoite ennen koulutusta. Koulutuksen kesto on noin kolme tuntia. Koulutuksessa tutustutaan lyhyesti partioliikkeen historiaan, nykypäivään, kasvatustavoitteisiin ja partiomenetelmään sekä turvallisuusohjeisiin.

Koulutus on tarkoitettu aikuisena partion aloittavalle tai pitkältä tauolta palaavalle, mutta siihen voivat osallistua myös kaikki, jotka haluavat tietää tarkemmin lapsensa harrastuksesta. Koulutus ei velvoita liittymään partioon, vaan tarjoaa mahdollisuuden tutustua maailman suurimman nuorisoliikkeen toimintaan. Koulutus on ilmainen, ja siihen sisältyy kahvi/tee.

Ilmoittautumiset koulutukseen osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=29235 viimeistään ti 27.8. Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, olkaa yhteydessä sihteeriin (yhteystiedot).