Ennakkoilmoittautuminen Ilves19 piirileirille

Ensi kesänä järjestetään Hämeen partiopiirin yhteinen piirileiri, johon odotetaan 4000-5000 partiolaista ja ei-vielä-partiolaista. Muodostamme leirilippukunnan totuttuun tapaan yhdessä Hervannan Hukkien kanssa. Lippukunta ei silloin järjestä omaa kesäleiriä. Ilmoittautuminen leirille alkaa jo tammikuussa, joten nyt olisi hyvä jo puhua kotona asiasta. Huoltajat ovat myös ehdottomasti tervetulleita mukaan leirille. Ilves19 on loistava kokemus jokaiselle!

Ilves19-leiriin voi tutustua tapahtuman nettisivuilla www.ilves19.fi josta löydät osallistumis- ja maksutiedot kokonaisuudessaan.

Seikkailijoiden, tarpojien, samoajien, vaeltajien ja useimpien aikuisten leiriaika on 24.7.–1.8.2019. Leirimaksu tältä ajalta on 220 €.
Sudenpentujen leiriaika on 24.–27.7.2019. Tältä ajalta leirimaksu on 110 €. Tämä koskee sudenpentujen lisäksi myös muita vain sudenpentuleirin ajan leirille osallistuvia.
Varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuneiden leirimaksu on 30 € normaalileirimaksua korkeampi eli 250 € tai 140 €.
Leirimaksu on sama myös kansainvälisille vieraille ja niille, jotka eivät (vielä) ole partiolaisia.
Rakennus- ja purkuleiri ovat ilmaisia. Niille voivat osallistua samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Nuoremmat osallistujat voivat osallistua aikuisen mukana.
Lippukunta maksaa osallistujien kuljetuksen leirille.

Olemme avanneet EI SITOVAN ennakkoilmoittautumisen leirille. Tarkoituksena on kartoittaa leirille lähtevien lukumäärää. LINKKI EI SITOVAAN ENNAKKOILMOITTAUTUMISEEN Ilves19-piirileirille https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=24336