Sudenpentutapahtuma Ekotekokeko lauantaina 11.11.2017

Sudenpentujen oma tapahtuma on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Jokaisen pentueen mukana kulkee aikuinen saattaja.

Nyt sinulla sudenpennun vanhempi/kummi/isovanhempi tai muu tuttu aikuinen, on huikea tilaisuus päästä näkemään partiota parhaimmillaan! Voit ilmoittautua mukaan pentueen saattajaksi. Aiempaa partio- tai retkeilykokemusta ei tarvita, tehtävään opastetaan etukäteen. Saattajalta ei peritä osallistumismaksua.

Tapahtuma järjestetään Länsi-Tampereella Lamminpään koululla (Kortesuontie 27) ja menemme paikalle kimppakyydeillä. Koululle pääsee myös esimerkiksi bussilla 20. Mukaan ilmoittautuneille lähetetään tieto tarvittavista varusteista ja päivän aikataulusta noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan Kuksassa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=16504 tai palauttamalla alla oleva lappu lapsen oman lauman johtajalle viimeistään ma 23.10. Kuksaan merkitty huoltaja voi ilmoittaa itsensä saattajaksi täyttämällä saman Kuksa-lomakkeen.

Osallistumismaksu sisältyy kausimaksuun. Muilta perimme 15 e maksun, joka maksetaan lippukunnan tilille (IBAN: FI22 3636 3010 7599 42) viimeistään ma 23.10. Viestiin osallistujan ja tapahtuman nimi (esim. Paavo Partiolainen, Ekotekokeko). Lisätiedot oman lauman johtajalta tai Tervaksentekijöiden vastaavalta akelalta Niina ”Ankka” Sakalalta (ankkalapsi ät gmail.com).