Sankarimatka-seikkailijakilpailut lauantaina 28.10.2017 Hervannassa

Seikkailijaikäisten omissa partiotaitokisoissa testataan leikkimielisesti koloilloissa opittuja tietoja ja taitoja. Myös hoksottimia ja kisavartion tiimitaitoja tarvitaan!

Kilpailussa kilpaillaan turkoosissa ja violetissa sarjassa sekä sisusarjassa. Turkoosissa sarjassa kilpailevat ensimmäisen vuoden seikkailijat eli vuonna 2007 syntyneet. Turkoosissa sarjassa vartiolla on saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei saa auttaa vartiota kilpailutehtävien suorittamisessa.

Violetissa sarjassa kilpailevat toisen ja kolmannen vuoden seikkailijat eli 2005-2006 syntyneet. Jos joukkueessa on eri-ikäisiä kilpailijoita, katsotaan heidän kuuluvan violettiin sarjaan, jos vähintään puolet joukkueen jäsenistä on syntynyt vuosina 2005-2006. Violetissa sarjassa vartiolla ei tarvitse olla saattajaa. Kilpailuvartion koko on 4-6 seikkailijaa.

Sisusarjassa ei ole ikärajaa. Sisusarjassa vartiolla tulee olla mukanaan saattaja sekä tarvittavat avustajat.

Nyt sinulla seikkailijan vanhempi/kummi/isovanhempi tai muu tuttu aikuinen, on huikea tilaisuus päästä näkemään partiota parhaimmillaan! Voit ilmoittautua mukaan vartion saattajaksi. Aiempaa partio- tai retkeilykokemusta ei tarvita.

Kisakeskuksena on Etelä-Hervannan koulu. Mukaan ilmoittautuneille lähetetään tieto tarvittavista varusteista ja päivän aikataulusta kaksi viikkoa ennen kisaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 1.10. Kuksassa (https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=16839). Jos Kuksan käytössä ongelmia, ole yhteydessä sihteeriin antti.hepolampi ät gmail.com. Lippukunta maksaa kisojen osallistumismaksut. Lisätietoja saat oman ryhmäsi johtajilta tai Jenni Rekolalta (0500 834735, jenni.rekola ät tut.fi).