Harhahetki-kaupunkikisa Tampere-päivänä sunnuntaina 1.10.2017

Tervetuloa perinteiseen Tampereen Partiolaisten leikkimieliseen kaupunkikisa Harhahetkeen Robinson Crusoen tunnelmissa! Kilpailussa 3-5 hengen seikkailija- ja tarpojavartiot ratkaisevat visaisia tehtäviä Tampereen keskustan alueella.

Nuoremmat seikkailijavartiot saavat ottaa halutessaan mukaan saattajan auttamaan rastien löytämisessä. Nyt sinulla seikkailijan vanhempi/kummi/isovanhempi tai muu tuttu aikuinen, on huikea tilaisuus päästä näkemään partiota parhaimmillaan! Voit ilmoittautua mukaan joukkueen saattajaksi. Aiempaa partio- tai retkeilykokemusta ei tarvita.

Mukaan ilmoittautuneille lähetetään tieto tarvittavista varusteista ja päivän aikataulusta viikko ennen kisaa. Seikkailijat aloittavat kisan Pyynikiltä ja päivä päättyy Tammelaan. Tarpojat puolestaan aloittavat Tammelasta ja päivä päättyy Pyynikille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 24.9. Kuksassa (https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=17007). Saattajaksi lähtevä Kuksaan merkitty huoltaja voi ilmoittaa itsensä tapahtumaan. Muut merkitään lapsen ilmoittautumisen lisätietoihin.  Jos Kuksan käytössä ongelmia, ole yhteydessä antti.hepolampi ät gmail.com. Lippukunta maksaa kisojen osallistumismaksut. Lisätietoja saat oman ryhmäsi johtajilta tai Jenni Rekolalta (0500 834735, jenni.rekola ät tut.fi).