Tervaksentekijöiden sudenpentujen Tiedepäivä lauantaina 1.4.2017

Tervetuloa mukaan Tervaksentekijöiden sudenpentujen omaan tiedepäivään!

Tavataan aamulla klo 9.45 Tiedekerhon pihassa osoitteessa Vuoreksen Puistokatu 94. Hervannasta (Arkkitehdinkadun kolon kohdalla oleva bussipysäkki) tullaan Vuorekseen yhtä matkaa bussilla, tavataan bussipysäkillä klo 9.30.

Päivän aluksi pääsemme tekemään tiedettä Tiedekerhossa! Saamme käyttää oikeita tutkijan välineitä laboratoriossa ja tietenkin laboratoriotakit päällä! Tämän jälkeen valmistamme itse lounasta trangioilla ja jatkamme päivää erilaisten tiedetehtävien parissa!

Päivä päättyy Vuoreksen Salen pihassa klo 16. Hervantaan palataan bussilla, olemme takaisin kololla klo 16.30.

Ota mukaan partiohuivi, säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja ruokailuvälineet kangaspussissa. Muista lisäksi bussikortti/raha jos tulet bussilla!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.3. Kuksassa, johon pääset osoitteesta http://terte.partio.net/tiedepaiva/. Muista ilmoittaa mahdolliset ruoka-allergiat tms. Ilmoita Kuksassa, tuletko bussilla Hervannasta vai suoraan Vuorekseen, niin tiedämme, ketä odotamme pysäkillä. Jos Kuksan käytössä on ongelmia, niin ilmoittaudu sähköpostitse Jennille.

Tiedepäivä sisältyy kausimaksuun tai jos se ei ole maksettuna, niin maksa 15 € Tervaksentekijöiden tilille FI 22 3636 3010 7599 42. Viestiin Tiedepäivä/osallistujan nimi. Lisätiedot oman lauman akelalta tai tapahtuman johtajalta Jenni Rekolalta (jenni.rekola ät tut.fi 0500-834735).