Sudenpentutapahtuma Superpallo lauantaina 29.10.2016

Sudenpentujen oma tapahtuma on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Jokaisen pentueen mukana kulkee aikuinen saattaja.

Nyt sinulla sudenpennun vanhempi/kummi/isovanhempi tai muu tuttu aikuinen, on huikea tilaisuus päästä näkemään partiota parhaimmillaan! Voit ilmoittautua mukaan pentueen saattajaksi. Aiempaa partio- tai retkeilykokemusta ei tarvita, tehtävään opastetaan etukäteen. Saattajalta ei peritä osallistumismaksua.

Tapahtuma järjestetään Tampereella ja menemme kimppakyydeillämme paikalle. Mukaan ilmoittautuneille lähetetään tieto tarvittavista varusteista ja päivän aikataulusta noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 30.9. palauttamalla lappu omalle johtajallesi tai Kuksassa (http://terte.partio.net/supetapahtuma).

Osallistumismaksu sisältyy kausimaksuun. Muilta perimme 15 e maksun, joka maksetaan lippukunnan tilille (IBAN: FI22 3636 3010 7599 42) viimeistään to 27.10. Viestiin osallistujan ja retken nimi (esim. Paavo Partiolainen Sudenpentutapahtuma). Lisätiedot oman lauman akelalta tai Tervaksentekijöiden vastaavalta akelalta Niina ”Ankka” Sakalalta (ankkalapsi ät gmail.com).