Sudenpentujen Kotiseutu-päiväretki 1.10.2016

http://terte.partio.net/kotiseutu-paiva/Tervetuloa mukaan Tervaksentekijöiden sudenpentujen omaan Kotiseutu-päivään 1.10.!

Päivään lähdetään matkaan klo 9 Hervannan kololta bussilla. Menemme ensin Vapriikkiin tutustumaan opastetusti Tammerkoski ja kosken kaupunki -näyttelyyn sekä Luonnontieteelliseen museoon. Tämän jälkeen museossa on vielä vapaata aikaa kierrellä. Vapriikissa vierailun jälkeen pidämme evästauon ja jatkamme kotikaupunkiimme tutustumista ohjatulla kierroksella Tuomiokirkossa. Tämän jälkeen menemme syömään lounasta partiolippukunta Näsin Tyttöjen kololle Kyttälään.

Lounaan jälkeen menemme vielä käymään Tallipihalla ja Näsinkalliolla, minkä jälkeen palaamme takaisin Hervantaan klo 17 mennessä. Ilmoittelemme tarkemmin paluuajasta lähempänä.
Ota mukaan partiohuivi, bussikortti tai raha, juomapullo ja vähän taskurahaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 26.9. lapulla omalle johtajalle tai Kuksassa, johon pääset osoitteesta http://terte.partio.net/kotiseutu-paiva/. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat tms. Retki sisältyy syksyn kausimaksuun. Jos kausimaksua ei ole maksettu, retken hinta on 10 e ja se maksetaan lippukunnan tilille (IBAN: FI22 3636 3010 7599 42) viimeistään to 22.9. Viestiin osallistujan ja retken nimi (esim. Paavo Partiolainen Kotiseutu-päivä). Lisätiedot oman lauman akelalta tai retkenjohtajalta Jenni Rekolalta (jenni.rekola ät tut.fi 0500-834735).