Sudenpentujen talviretkipäivä

klapiLippukunnan sudenpentujen talviretkipäivä on 21.3. Suolijärven maastossa ja kolon ympäristössä. Tänä vuonna kutsumme vanhemmat mukaan! Tule siis tutustumaan partioon lapsesi kanssa, pääset itse tekemään ja tapaamaan lippukunnan väkeä! Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lippukunnan aikuiset, ja pikkusisarukset saavat toki tulla mukaan.

Retkipäivänä lähdemme yhdessä kololta klo 9.30 Suolijärvelle päin. Tapahtumassa tarjoillaan lämmin ruoka, mutta paikalle on hyvä ilmestyä tukevan aamupalan jälkeen, sillä liikumme ja leikimme paljon varsinkin aamupäivästä ennen lämmintä ruokaa. Ilmoitathan allergioista ilmoittautumislomakkeeseen. Hintaa retkelle tulee 5e jos tapahtumaan osallistuu pelkästään sudenpentu, perheen osallistuessa 10e (tämä siis sisältää myös sudenpennun osallistumismaksun). Ilmoittautuminen maksetaan tilille: FI 22 3636 3010 7599 42 ja viestikenttään ”Sudenpentupäivä” ja osallistuvan sudenpennun nimi. Jos on jotain kysyttävää, kannattaa ensisijaisesti pistää sähköpostia henna.andelin (at) kapsi.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.3.

Onko sinulla partiolaisen vanhempi innostusta lähteä mukaan toimintaan? Haluatko osallistua viikottaisiin kokouksiin, lähteä mukaan retkille tai jakaa erityistaitoasi meille? Houkutteleeko ajatus aikuisten partioitoiminnasta? LÄHDE MUKAAN! TULE TUTUSTUMAAN! Ota yhteys lapsesi johtajaan, lippukunnan johtajaan tai kehen tahansa lippukunnassa aktiivisesti toimivaan johtajaan. Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan.