Valokuvat

Kuvia lippukunnan tapahtumista, retkiltä ja leireiltä vuosien varrelta.

Vuosi 2018
Kymmenvuotisjuhla
Tervaksentekijöiden kymmenvuotisjuhla pidettiin la 11.8. Peltolammin seurakuntakeskuksessa.
Kymmenvuotiskesäleiri Kymppipolvi Teiskossa
Kymmenvuotiskesäleiri Kymppipolvi järjestettiin 25.-29.7.2018 Viinikan Sinisten leirialueella Ala-Pirttijärvellä Teiskossa.
Kevätjuhla 2018
Kevätjuhla oli ke 16.5. Hervantajärven rannassa.
Sudenpenturetki 2018
Sudenpentujen kevätretki Legenda järjestettiin 14.-15.4. Kortejärvellä Teiskossa.

Vuosi 2017
Joulujuhla 2017
Perinteinen joulujuhla järjestettiin tällä kertaa Teknillisen yliopiston Päärakennuksessa Kielikeskuksen tupakeittiössä. Ohjelmassa oli partiolupaus, merkkien jako, tietovisa, esityksiä, joulumuorin vierailu ja puuro.
Syysretki 2017
Taideteemainen syysretki pARTioretki järjestettiin 3.-5.11.2017 Luhtaanrannassa Niihamassa.
Kesäleiri 2017″
Tervaksentekijöiden kesäleiri Minun luontoni 2017 järjestettiin 15.-18.6. Kortejärvellä. Leirillä melottiin, tutustuttiin katoavaan kansanperinteeseen ja rakastuttiin kesäyöhön.
Kevätjuhla 2017″
Kevätjuhla oli ke 17.5. Hervantajärven rannassa. Osallistujamäärää verotti Etelä-Hervannan koulun kevätjuhlan osuminen samalle päivälle.
Kuunsiru-sudenpentukisat
Hämeen Partiopiirin Kuunsiru-sudenpentukisat järjestettiin la 13.5. Sastamalassa Ellivuoren maastossa.
Sudenpenturetki 2017
Sudenpentujen kevätretki Kevätseikkailu järjestettiin tänä vuonna 22.-23.4. Lähteenmäen kämpällä Lempäälässä.
Sudenpentujen tiedepäivä
Sdenpentujen tiedeteemainen päiväretki järjestettiin lauantaina 1.4. Vuoreksessa.

Vuosi 2016
Joulujuhla 2016
Perinteinen joulujuhla järjestettiin tänä vuonna Pelipuiston seurakuntakodissa.
Syysretki 2016
Koko lippukunnan syysretki Kortejärvelle Teiskoon
Loppi tutuksi!
Tarpojien ja samoajien retki Lopelle
Roihu
Suomen Partiolaisten suurleiri Roihu Hämeenlinnan Evolla. Terte, Hervannan Hukat ja omanilaiset muodostivat Herwood-leirilippukunnan.
Sepeli, seikkailijaretki ja Vuores-päivä
Seikkailijat osallistuivat Tampereen Partiolaisten yhteiseen seikkailijapeli Sepeliiin ja sen jälkeen seikkailijaretkelle Ammejärven laavulle ja lettujenpaistoon Vuores-päivässä.
Kevätjuhla 2016
Lippukunnan kasvettua liian suureksi Suolijärven nuotiopaikalle kevätjuhla järjestettiin ensimmäistä kertaa Hervantajärven rannassa.
Yrjönviesti ja seikkailijaretki
Seikkailijat osallistuivat Tampereen Partiolaisten pienoispartiotaitokisa Yrjönviestiin ja sen jälkeen Helavirsu-retkelle Vähä-Riutalle.
Seikkailijoiden retki Partiomuseoon keväällä 2016
Seikkailijat kävivät tutustumassa Turun kaupunkiin ja Partiomuseoon.

Vuosi 2015
Joulujuhla 2015
Lippukunnan joulujuhla Hallilan seurakuntakodissa
Syysretki 2015
Koko lippukunnan syysretki #partio Lempäälän Pajaniemeen.
Sudenpentujen salapoliisipäivä 2015

Vuosi 2014
Scoutventures-kesäleiri sekä Suurjuhla 2014
Koko lippukunnan kesäleiri Scoutventures Utissa ja Suomen Partiolaisten Suurjuhla 2014 Kouvolassa.
Soksi-talviretki
Seikkailijoiden ja sitä vanhempien talviretki Lempäälään, Vähä-Kausjärven laavulle.

Vuosi 2013
Lippukunnan viisivuotisjuhlat
Tervaksentekijöiden viisivuotisjuhlat Pelipuiston Seurakuntakodilla. Juhlassa mm. naulattiin ja vihittiin lippukunnan lippu.
Herwood JOTI 2013
Herwood JOTI 2013 vietettiin Tampereen Teknillisen Yliopiston tiloissa.
Syysretki Metso
Lippukunnan syysretki Mouhijärvellä, Pääjärven leirialuella. Mukana 50 reipasta retkeilijää.
Kuusamon vaellus
Kesävaellus Kuusamoon Karhunkierrokselle. Nuorimmat mukana olleet tertet olivat tarpojia. Viikon vaelluksen aikana taitettiin taivalta 56 km.
Leon Lenkki ja Hilkan Kilpa
Lippukunnasta starttasi kaksi vartiota. Harmaan sarjan vartio Puimuri sekä ruskean sarjan Raihnaiset Rivikääpiöt.
Aaltojen Ahti -sudenpentukisa
Mukana kisassa oli kaksi laumaa Tertestä, Kengurut sekä Meritähdet.
Huurre’13 -partiotaitokilpailu
Lippukunnan ruskean sarjan vartio Rasvaiset Rekkapekat sijoittui kilpailussa 8.sijalle.

Vuosi 2012
Húo [3.toonissa] -lippukuntaretki
Koko lippukunnan yhteinen retki ”Kiina ja Ninjat” -teemalla. Retki pidettiin Lempäälässä.
Roverway 2012
Kansainvälinen vaeltajaleiri, joka alkoi nelipäiväisellä Suomi-seikkailulla eli polulla. Terten johtajisto oli mukana järjestämässä polkua W13 Kankaanpää.
Loch Ness -kesäleiri
Lippukunnan ensimmäinen oma kesäleiri Pääjärven leirialueella. Mukana kolmisenkymmentä reipasta leiriläistä.
Kevätjuhla 2012
Perinteinen kauden päätös on iltanuotio Suolijärven rannalla lettuja ja makkaraa paistellen.
Partioparaati 2012
Hämeen Partiopiirin partioparaati Tampereella
M/S Sudenpentu
Sudenpentujen oma meriteemainen retki Lempäälään Pajaniemen kämpälle.
Sudenpentujen kevätrieha
Sudenpentujen kevätrieha. Kevätriehassa mm. rakennettiin yksissä tuumin mäkiautoa ja leikittiin paljon hauskoja leikkejä.
Hiihtis’12 -partiotaitokilpailu
Piirin talvimestaruuskisat, joissa TerTellä oli kaksi rastia järjestettävänään. Kisat pidettiin Kurussa.
Uhku-talvileiri
Tampereen Partiolaisten yhteinen talvileiri. Mukana 90 innokasta leireilijää Teiskon Kortejärvellä.

Vuosi 2011
Huivita se mistä tykkäät -kampanja
Lippukunnan sudenpennut ja seikkailijat osallistuivat Suomen Partiolaisten ”Huivita se mistä tykkäät” -kampanjaan.
Tambacounda-sudenpenturetki
Sudenpentujen yhteinen retki. Retken teemana oli afrikkalainen arki sekä kehyhanke Woomal.

Vuosi 2010
Johtajien kesäretki
Lippukunnan johtajisto pyöräili Lähteenmäen kämpälle viettämäään leppoisaa viikonloppua yhdessä.
Seikkailijaretki
Seikkailijavartion oma retki, joka aloitettiin kokkisodalla Hervannassa ja jatkettiin yhden yön yöpymisellä Kirskaanniemen laavulla.